Wil je je instellingen aanpassen? Of wil je op de app inloggen met je QR-code? Klik rechts bovenin op 'Profiel' om het menu te ontvouwen. Via 'Profiel' kun je:

• Je profiel bekijken;
  • Je instellingen bekijken en wijzingen;
  • Inloggen op de app met de QR-code;
  • Aangeven of zichtbaar of niet zichtbaar wilt zijn;
  • Uitloggen.

Profiel

Je ziet hier je accountgegevens (naam, e-mailadres etc.). Kloppen de gegevens niet of wil je gegevens wijzigen? Dit kun je aanvragen bij je hulpverlener of organisatie. Je vindt onder je profiel ook de geschiedenis van je account. Je kunt bijvoorbeeld zien wanneer je met een module bent gestart.

Instellingen

Via 'Instellingen' kun je het volgende aanpassen:

• Profielfoto
  • Wachtwoord
  • Notificaties van gesprekken
  • Taak herinnering
  • Schermnaam en nickname

Als je gebruik maakt van de Minddistrict app, kun je zien op welke apparaten er is ingelogd.

Toegestane apparaten

Onder 'Toegestane apparaten' zie je een overzicht van de apparaten waarmee je ingelogd geweest bent met de Minddistrict app. Mocht je jouw telefoon of tablet kwijt zijn, dan kun je jouw apparaat intrekken. Dit zorgt ervoor dat jouw account wordt uitgelogd, voor veiligheidsoverwegingen. Je kunt opnieuw inloggen met je emailadres en wachtwoord op een ander apparaat of op hetzelfde apparaat indien je weer in je bezit bent van je telefoon of tablet.

Inloggen met QR-code

Hier vind je de QR-code waarmee je eenvoudig kunt inloggen op de Minddistrict app.

Zichtbaarheid

Als je ingelogd bent, kun je dit zien aan de groene cirkel rondom jouw profielfoto. Ben je ingelogd in het platform maar wil je niet dat dit zichtbaar is? Zet je profiel dan op niet-zichtbaar. De cirkel wordt dan grijs van kleur.

Uitloggen

Hiermee log je uit van het platform. We adviseren je om altijd uit te loggen als je klaar bent.