Via je profiel kun je:

• Je profiel bekijken
  • Je instellingen bekijken en wijzingen
  • Inloggen op de app met de QR-code
  • Uitloggen

Profiel

Je ziet hier je accountgegevens (naam, e-mailadres etc. ). Kloppen de gegevens niet of wil je gegevens wijzigen? Dit kun je aanvragen bij je hulpverlener of organisatie. Je vind onder je profiel ook de geschiedenis van je account. Je kunt bijvoorbeeld zien wanneer je met een module bent gestart.

Instellingen

Via 'Instellingen' kun je het volgende aanpassen:

• Profielfoto
  • Wachtwoord
  • Notificaties
  • Taak herinnering
  • Schermnaam en nickname

Inloggen met QR-code

Hier vind je de QR-code waarmee je eenvoudig kunt inloggen op de Minddistrict app.

Uitloggen

Hiermee log je uit van het platform. We adviseren je om altijd uit te loggen als je klaar bent.