Ja, dat kan. We sturen je notificaties per e-mail zodat je op de hoogte bent van nieuwe activiteiten binnen jouw account. Je kunt het aantal e-mails dat je binnenkrijgt aanpassen. Klik rechtsboven op je profiel om naar 'Instellingen' te gaan.

Het niet mogelijk om alle e-mails uit te zetten. Als een hulpverlener bijvoorbeeld een nieuwe module voor jou klaar zet, krijg je hier een melding van.

Notificaties gesprekken

Je kunt het aantal notaficties dat je ontvangt bij nieuwe berichten aanpassen.

Taak herinnering

Je kunt de wekelijkse herinneringsmail (wanneer je open taken heb) uitzetten.