Je kunt in de Minddistrict app dezelfde menu-items vinden als wanneer je inlogt via jouw broswer. De indeling is iets anders maar de informatie is hetzelfde.

Homepage

Op de homepage vind je je modules, dagboeken/trackers en actieplannen terug.

Niet alle tools zijn geschikt voor de Minddistrict app. Het kan dus zijn dat je tools niet terug ziet in de app maar wel via het web. Wil je toch vanaf je mobiele telefoon of tablet aan zo'n tool werken? Log dan in via een browser op jouw telefoon of tablet.

Catalogus

In de catalogus vind je zelfhulptrainingen en dagboeken/trackers. Wil je graag zelf aan de slag? Dan kun je hier één of meerdere online trainingen of dagboeken/trackers uitkiezen en starten. Die volg je dan zonder begeleiding van je hulpverlener.

Contact

Onder 'Contact' vind je een overzicht van alle gesprekken die je hebt. Berichten die je nog niet gelezen hebt kun je goed herkennen: daar staat ‘ongelezen’ bij.

Je kunt een nieuw gesprek starten door op het ‘schrijf-icoon’ te klikken in de rechterbovenhoek. Je kiest dan een aan jou gekoppelde professional of een naaste uit om het gesprek mee te beginnen. Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen in een al bestaand gesprek.

Als je beheerder bent van een gesprek dan kun je het gesprek een onderwerp geven of het onderwerp aanpassen. Ook kun je deelnemers aan het gesprek toevoegen of eruit verwijderen. Je bent beheerder van het gesprek als je het bijvoorbeeld zelf gestart hebt.

Profiel en instellingen

Bij je profiel zie je jouw accountgegevens (naam, e-mailadres, etc.) bij 'Details'. Kloppen de gegevens niet of wil je gegevens wijzigen? Dit kun je aanvragen bij je hulpverlener of organisatie.

Je hebt hier ook je overzicht van al je pagina's die je als favoriet hebt gemarkeerd.Wil je meer weten over de favoriet-functie? Lees dan hier verder. (Opent in nieuwe venster)

Daarnaast kun je binnen je profiel de instellingen van de app zien. Hiervoor klik je op het tandwiel-icoontje in de rechterbovenhoek. Bij de instellingen kun je:

• jouw pincode veranderen
  • pushnotificaties aan- of uitzetten
  • gebruikersvoorwaarden teruglezen
  • privacyverklaring teruglezen
  • informatie over de app lezen en het versienummer van de app terugvinden
  • uitloggen