Minddistrict is te gebruiken op alle gangbare computers, laptops, tablets en smartphones. Je kunt Minddistrict gebruiken als webapplicatie en als app op je smartphone.

Om het minddistrict platform te gebruiken heb je nodig:

• Internetverbinding
  • Hardware: Een desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon. We hebben geen minimale hardwarespecificaties. Minddistrict en de Minddistrict app werken het best op moderne apparaten, niet ouder dan 5 jaar, met de voorkeur voor apparaten niet ouder dan 3 jaar.
  • Software: Zolang de veiligheid van het gebruik gegarandeerd kan blijven, ondersteunen we de software. Het verschilt per besturingssysteem welke versie er momenteel aangeraden wordt.
  • Browsers: Vanwege veiligheidsredenen ondersteunen we alleen recente browsers. Zodra een leverancier van een browser een eigen versie niet langer ondersteunt, gaan wij hierin mee en ondersteunen wij die ook niet meer. Niet langer ondersteunde browserversies kunnen namelijk onveilig zijn. De browsers die wij ondersteunen zijn:
    - Google Chrome (versies die veilig zijn)
    - Firefox (versies die veilig zijn)
    - Microsoft Edge (versies die veilig zijn)
    - Safari op MacOS (versies die veilig zijn)
    Wil je weten welke versie veilig en stabiel is? Hier vind je een actueel overzicht van de recente en nog veilige versies van bovenstaande browsers.(Opent in nieuw venster) (Deze pagina wordt niet beheerd door Minddistrict maar is een initiatief van webdesigners en webmasters van verschillende websites die deze pagina onderhouden).
  • Minddistrict app: De Minddistrict app is geschikt voor iOS en Android.