Minddistrict is te gebruiken op alle gangbare computers, laptops, tablets en smartphones. Je kunt Minddistrict gebruiken als webapplicatie en als app op je smartphone.

Webapplicatie via de browser

Voor het gebruik van de webapplicatie heb je een computer/tablet/smartphone nodig met de laatste of voorlaatste versie van een van de volgende webbrowsers:

• Google Chrome
  • Internet Explorer
  • Microsoft Edge
  • Safari
  • Mozilla FireFox

Al deze browsers updaten zich in principe automatisch, waardoor je altijd op een laatste versie van de browser werkt. Internet Explorer is hierop een uitzondering; Internet Explorer dien je handmatig te updaten. We ondersteunen Internet Explorer versie 11.

Voor de Minddistrict App

Voor gebruik van de app heb je een smartphone of tablet nodig met de laatste of voorlaatste versie van iOS of Android. Voor iOS is dat iOS 11 en hoger. Voor Android is dat Android 5.0 en hoger.