Heb je problemen met inloggen? Geen zorgen, waarschijnlijk is het snel op te lossen. Hieronder vind je de meest voorkomende problemen en oplossingen.

Het e-mailadres en/of wachtwoord is incorrect

Er wordt aangegeven dat het e-mailadres en/of wachtwoord incorrect is. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Controleer de volgende punten:

• Heb je geen typefout gemaakt in het e-mailadres en/of wachtwoord? Probeer het nogmaals.
  • Heb je al een account bij Minddistrict? Het kan zijn dat er nog geen account is aangemaakt voor jou. Jouw hulpverlener heeft de mogelijkheid om dit voor jou te doen. Zodra er een account is aangemaakt, wordt er een welkomstmail naar je gestuurd. Volg de instructies op in de e-mail om te kunnen inloggen.
  • Is het juiste e-mailadres gebruikt bij de aanmaak van jouw account? Vraag jouw hulpverlener om jouw e-mailadres te controleren op correctheid en/of eventuele spelfouten.
  • Log je in op het juiste platform? Controleer het webadres (url) van het platform. Vraag eventueel jouw hulpverlener wat het juiste webadres is. Het webadres is ook te vinden in de welkomstmail.

Ik bemijn wachtwoord vergeten

Wanneer je het wachtwoord bent vergeten, kun je op de inlogpagina klikken op 'Wachtwoord vergeten?'. Er wordt vervolgens gevraagd een e-mailadres in te voeren. Voer hier het e-mailadres in waarmee je een account hebt bij Minddistrict. Je ontvangt een e-mail met daarin een knop om een nieuw wachtwoord aan te maken. De knop in de e-mail is 1 uur geldig.

Ik ontvang geen e-mail als ik dit via 'Wachtwoord vergeten?' aanvraag.

Je ontvangt geen e-mail nadat je dit via 'Wachtwoord vergeten?' hebt aangevraagd. Controleer de volgende punten:

• Heb je geen typefout gemaakt in het e-mailadres? Probeer het nogmaals.
  • Is de e-mail in de spambox terecht gekomen? Controleer de spambox.
  • Heb je al een account bij Minddistrict? Het kan zijn dat er nog geen account is aangemaakt voor jou. Jouw hulpverlener heeft de mogelijkheid om dit voor jou te doen. Zodra er een account is aangemaakt, wordt er een welkomstmail naar je gestuurd. Volg de instructies op in de e-mail om te kunnen inloggen.
  • Is het juiste e-mailadres gebruikt bij de aanmaak van jouw account? Vraag jouw hulpverlener om jouw e-mailadres te controleren op correctheid en/of eventuele spelfouten.
  • Log je in op het juiste platform? Controleer het webadres (url) van het platform. Vraag eventueel jouw hulpverlener wat het juiste webadres is. Het webadres is ook te vinden in de welkomstmail.

Mijn account is gedeactiveerd

Wanneer jouw account gedeactiveerd is, betekend dit dat jouw account inactief is. Jouw gegevens zijn niet verwijderd. Je kunt jouw hulpverlener vragen om het account weer te activeren.