Ga je voor het eerst de Minddistrict app gebruiken en videobellen? Kijk dan hier voor een uitgebreid instructiefilmpje:

Met videobellen kun je op afstand veilig een gesprek voeren binnen het platform met je hulpverlener. Je kunt met jouw hulpverlener spreken vanuit je vertrouwde thuisomgeving.

Let op: het kan zijn dat jouw zorgverlener niet de mogelijkheid tot videobellen aanbiedt.

Het is nu ook mogelijk om via de Minddistrict app met jouw hulpverlener te videobellen. Als de hulpverlener jou belt, kun je opnemen of weigeren aan de hand van de icoontjes die in beeld verschijnen. Neem je op? Geef dan de app toestemming om de camera en de microfoon te gebruiken door op 'OK' te klikken.