Met de Minddistrict app kun je op een gemakkelijk manier werken aan jouw herstel, gedrag of gezondheid.

Homepage

Op de homepage vind je een overzicht van de tools. Je vindt hier je modules, dagboeken en actieplannen terug.

Let op: Niet alle tools zijn geschikt voor de Minddistrict app! Het kan dus zijn dat je tools niet terug ziet in de app maar wel via het web. Tip: wil je toch vanaf je mobiele telefoon of tablet aan zo'n tool werken? Log dan in via een browser op jouw telefoon of tablet.

Catalogus

Wil je graag zelf aan de slag met een van onze trainingen of dagboeken? Minddistrict biedt een catalogus waar je zelf één of meerdere online trainingen of dagboeken kunt starten. Hierbij is begeleiding van jouw hulpverlener niet nodig.

Contact

Onder 'Contact' vind je een overzicht van alle gesprekken die je hebt. Ongelezen berichten kun je herkennen aan de 'Ongelezen' tag.

Je kunt een nieuw gesprek starten met een gekoppelde professional of een naaste door op 'Schrijf-iccontje' te klikken. Je kunt ook in een bestaand gesprek berichten sturen. Als beheerder bent van een gesprek kun je deelnemers toevoegen en verwijderen.

Profiel en instellingen

Bij je profiel zie je jouw accountgegevens (naam, e-mailadres etc. ) bij 'Details'. Kloppen de gegevens niet of wil je gegevens wijzigen? Dit kun je aanvragen bij je hulpverlener of organisatie.

Je hebt hier ook je overzicht van al je pagina's die je als favoriet hebt gemarkeerd.

Voor de instellingen klik je op het tandwiel-icoontje. Hier kun je:

• jouw pincode veranderen;
  • pushnotificaties aan- of uitzetten;
  • gebruikersvoorwaarden teruglezen;
  • privacyverklaring teruglezen;
  • informatie over de app lezen en het versienummer van de app terugvinden;
  • uitloggen.