Mobiele tools

Minddistrict heeft verschillende tools. Met veel tools kun je zowel werken op het web als in de Minddistrict app. Met deze tools worden antwoorden automatisch opgeslagen. Je kunt bijvoorbeeld halverwege een opdracht stoppen en later terugkeren om verder te gaan.

Let op: Voor het automatisch opslaan van antwoorden is een stabiele internetverbinding nodig.

Web-only tools

Er zijn ook tools waar je alleen via het web aan kunt werken. Deze tools hebben een 'Tussentijds' opslaan knop. Met deze knop kun je jouw antwoorden tussentijds opslaan.

Let op: Om je antwoorden te versturen of op te slaan, heb je internetverbinding nodig. Check voor het sturen of opslaan of je op dat moment verbinding hebt. Als je geen verbinding hebt kunnen ingevulde antwoorden niet worden opgeslagen.

Tussentijds opgeslagen antwoorden kun nog je aanpassen. Zodra je antwoorden (of berichten) verstuurt, kunnen er geen aanpassingen meer gedaan worden. Uitzondering op deze regel zijn de dagboeken. Verstuurde dagboeken kun je via het web in zijn geheel aanpassen.