Onder 'Contact' vind je een overzicht van alle gesprekken die je hebt in het platform. Ongelezen berichten kun je herkennen aan de 'Ongelezen' tag.

Je kunt een nieuw gesprek starten met een gekoppelde professional of een naaste door op 'Start gesprek' te klikken. Je kunt ook in een bestaand gesprek berichten sturen.

Gespreksfuncties

In het tekstvlak kun je berichten typen en versturen. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen (max. 10 MB per bijlage; max. 40 MB per bericht). Als je beheerder bent van het gesprek (jij hebt het gesprek gestart) dan kun je het bericht een onderwerp geven, je kunt deelnemers toevoegen of deelnemers uit een gesprek verwijderen. Je kunt vanuit een gesprek ook een videobelgesprek starten.

Let op: Niet iedere organisatie heeft de optie videobellen. Het kan dus zijn dat je deze knop niet ziet.

Wil je instructies hoe je snel een videobelgesprek kunt beginnen, klik dan hier.

Nickname

Het is mogelijk dat je wordt uitgenodigd in een groepsgesprek met andere cliënten. Je krijgt de naam van de andere deelnemers niet te zien. Zij kunnen ook jouw naam niet zien. Voordat je gaat deelnemen aan het gesprek word je gevraagd om een nickname in te voeren. Deze nickname mag niet te veel lijken op je eigen naam.