Wanneer je inlogt, kom je terecht op de homepage. Dit is het overzicht van jouw account. Wat kun je hierop zien?

• Je ziet welke modules je kunt maken en hoe ver je bent. Je ziet waarvan je een dagboek bijhoudt. Je kunt aan jouw modules of dagboeken werken door er op te klikken.
  • Je zien welke naasten je hebt toegevoegd (wil je meer informatie over de mogelijkheden van een naaste toevoegen, klik dan hier).
  • Je ziet welke hulpverlener(s) er gekoppeld zijn aan jouw account.
  • Je ziet of je nog lopende gesprekken hebt.
  • Je ziet de pagina's die jij favoriet hebt gemaakt (wil je hier meer over weten, klik dan hier).