Je krijgt toegang tot Minddistrict via een organisatie die online begeleiding of behandeling aanbiedt. Deze organisatie heeft een eigen Minddistrict platform. Als je een account krijgt, dan ontvang je een e-mail met daarin de inloginstructies. Volg de instructies in deze e-mail om een wachtwoord aan te maken en je kunt direct aan de slag!

Wachtwoord

Je account is beveiligd met een wachtwoord. Simpele, korte wachtwoorden zijn makkelijke te kraken. Daarom stellen we een aantal voorwaarden aan het wachtwoord:

• Minimaal uit 12 tekens bestaan
  • Minimaal 1 speciaal teken bevatten (bijvoorbeeld !@#$%*&)

Tip: gebruik een zin als wachtwoord, dan is het makkelijker te onthouden.