Minddistrict levert haar product aan organisaties die online begeleiding of behandeling bieden. Via de organisatie waarbij je bent aangesloten, kun je toegang krijgen tot Minddistrict. Elke aangesloten organisatie krijgt een eigen Minddistrict platform.

Jouw hulpverlener maakt voor jou een account aan in het platform van de organisatie. Je krijgt dan een welkomstmail toegestuurd. Volg de instructies in deze e-mail. Daarna kun je direct aan de slag!

Tip: Bookmark het webadres van het platform van jouw organisatie. Zo kun je de volgende keer snel vinden waar je kunt inloggen.

Heb je nadat je de welkomstmail hebt ontvangen problemen met inloggen? Klik dan hier hoe je dit mogelijk kunt oplossen. Let op: je kunt pas inloggen als er een account voor jou is aangemaakt. Je kunt bij jouw hulpverlener checken of dit is gedaan.

Wil je inloggen met de Minddistrict app? Klik dan hier voor instructies.

Wachtwoord instellen

Je account is beveiligd met een wachtwoord. Simpele, korte wachtwoorden zijn makkelijke te kraken. Daarom stellen we een aantal voorwaarden aan het wachtwoord:

• Minimaal uit 12 tekens bestaan
  • Minimaal 1 speciaal teken bevatten (bijvoorbeeld !@#$%*&)

Tip: gebruik een zin als wachtwoord, dan is het makkelijker te onthouden.