Het kan zijn dat je beschikt over de optie tot videobellen. Je kunt in dat geval met je contactpersonen in Minddistrict een beveiligd videobelgesprek voeren.

Niet elke organisatie biedt de optie tot videobellen. In dat geval zie je deze functie niet beschikbaar in jouw platform.

Videobellen biedt de volgende opties:

• Een videobelgesprek starten (met een contactpersoon die ook online is)
  • Een videobelgesprek plannen

De eerste keer videobellen

Als je voor de eerste keer gaat videobellen dan zul je een melding krijgen dat je de videobelsoftware moet installeren op je computer of telefoon. Volg deze instructies om Vidyo Desktop (computer) of Vidyo Mobile (mobiele telefoon) te installeren. Dit duurt enkele seconden tot minuten. Je kunt daarna direct starten met je videobelgesprek.

Wil je dit programma liever vooraf installeren?

Volg dan de instructies op https://www.minddistrict.com/nl-nl/videobellen. Houdt er wel rekening mee dat je een videobelgesprek alleen kunt starten vanuit het Minddistrict platform.