Het dagboek is een tool waarmee je dagelijks je gedachten en herinneringen kunt vastleggen. Zo krijg je inzicht in patronen en voortgang. Je kunt op verschillende manieren een dagboek starten:

1. Je kunt zelf een dagboek starten vanuit de catalogus.
  2. Een dagboek kan automatisch geactiveerd worden vanuit een module waarin je werkt.
  3. Een dagboek kan door jouw begeleider of hulpverlener voor je geactiveerd worden.

Je actieve dagboek(en) vind je op je homepage.

Download de Minddistrict app om je dagboek op je mobiele telefoon bij te houden. De app stuurt je herinneringen in de vorm van pushberichten om je dagboek in te vullen. Ontvang je geen herinneringen meer? Vraag jouw hulpverlener om de takenplanning aan te passen.

Als je inlogt via het web, heb je de mogelijkheid om de datum en tijd van invullen aan te passen. Dit is bijvoorbeeld handig als je gister vergeten bent om je dagboek in te vullen.