Het kan zijn dat jouw organisatie er voor heeft gekozen om geen zelfhulpcatalogus aan te bieden. Deze optie is dan niet terug te vinden in jouw account.

Wil je graag zelf aan de slag met een van onze trainingen of dagboeken? Minddistrict biedt een catalogus waar je zelf één of meerdere online trainingen of dagboeken kunt starten. Hierbij is begeleiding van jouw hulpverlener niet nodig. Ga in je menu naar 'Catalogus' voor het aanbod binnen jouw Minddistrict platform en app.

Klik op 'Bekijken' om meer over de training of het dagboek te lezen. Klik op 'Start' als je aan de training of het dagboek wilt beginnen.