Je kunt in Minddistrict berichten ontvangen van en sturen naar je contactpersonen. Dit kan zowel via de webbrowser als via de Minddistrict app. Bovendien kun je meerdere contactpersonen uitnodigen in een gesprek.

Een bericht ontvangen

Een nieuw bericht herken je aan het paarse icoontje in je contact-menu. Klik erop om het bericht te openen en te reageren.

Een bericht sturen

Zo stuur je een bericht:

1. Klik op 'Start gesprek' bij de contactpersoon waar je een bericht naar wilt verzenden
  2. Geef het gesprek een onderwerp (optioneel)
  3. Schrijf je eerste bericht in het gesprek

Je kunt via het Contact-menu ook eerdere gesprekken terugvinden en daar op reageren.

Een gesprek met meerdere deelnemers

Zo voeg je deelnemers aan een gesprek toe:

1. Open een gesprek
  2. Klik op het 'deelnemers' icoon (zie afbeelding)
  3. Klik op 'Deelnemers toevoegen'
  4. Selecteer welke contactpersonen je wilt toevoegen en bevestig

Let op! Je kunt alleen deelnemers toevoegen aan gesprekken die je zelf gestart bent.