Je kunt op 2 manieren inloggen op de Minddistrict app:

1. Met een QR code
  2. Met het e-mailadres en wachtwoord waarmee je ook op het platform inlogt.

1. Inloggen met een QR code

Inloggen met een QR code werkt als volgt:

• Open de Minddistrict app
  • Kies voor 'Inloggen met QR code'
  • Log in op de web-versie van het Minddistrict-platform
  • Scan de QR code met je telefoon (deze vind je via je profiel)

2. Inloggen met je e-mailadres en wachtwoord

Inloggen met je e-mailadres en wachtwoord werkt als volgt:

• Open de Minddistrict app
  • Kies voor 'Inloggen met e-mail'
  • Vul je e-mailadres en wachtwoord in (dit zijn dezelfde inloggegevens als voor het Minddistrict-platform).

Pincode

Na het inloggen stel je een 5-cijferige pincode in. Deze pincode maakt het eenvoudiger om volgende keren in te loggen. Je hoeft dan namelijk niet meer je e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

Pincode vergeten?

Mocht het voorkomen dat de pincode niet meer werkt, gebruik dan de knop ‘Reset hier’. De mobiele app zal je dan vragen om opnieuw in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord zodat de pincode kan worden vervangen.