Moeite met ontspannen of slapen? Last van somberheidsklachten? Of wil je gezonder leven? Modules kunnen je helpen om meer inzicht in je klachten te krijgen en om hier beter mee om te gaan. Ze bevatten uitleg, video’s en illustraties, oefeningen en voorbeelden.

Minddistrict ontwikkelt haar modules op basis van evidence based richtlijnen en in directe samenwerking met cliënten en hulpverleners. Onze catalogus bevat meer dan 150 modules. Zie onze website voor het volledige aanbod.

Zie je een interessante module? Vraag jouw hulpverlener of deze module beschikbaar is.

Een module doorloop je zelfstandig of met begeleiding van je hulpverlener. Je hulpverlener kan online feedback op je oefeningen geven. Dat is handig, want dan kun je de feedback ook later nog eens terug lezen.

Tip: Ben je handige tips tegengekomen? Heb je een nuttig filmpje gevonden die je vaker wilt bekijken of zou je graag makkelijk naar die ene oefening terug willen gaan? Je hebt de mogelijkheid om in mobiele modules pagina's te markeren als favoriet. Lees hier voor meer informatie.

Tip: Als je klikt op het voortgangsicoontje (links onderin) ontvouw je de inhoudsopgave van de module. Zo kun je makkelijk en snel door de module scrollen.

Let op: Veel modules zijn geschikt voor zowel het web als de Minddistrict app. Sommige modules zijn alleen geschikt voor het web. Je ziet deze modules dan ook niet in de Minddistrict app.