Je kunt Minddistrict gebruiken via je internetbrowser, maar ook als app. Dat kan heel handig zijn. Namelijk als je in de trein zit en even snel een korte oefening wilt doen. Of als je dagelijks je dagboek wilt bijhouden. Je hebt Minddistrict met de app je altijd bij de hand.

Minddistrict maakt steeds meer functionaliteiten beschikbaar via de app. Nog niet alle functies kun je in de app gebruiken.

Wat kan er nu al?

• Je dagboek invullen en bekijken
  • Berichten ontvangen en versturen
  • Zelfhulpmodules of dagboeken starten vanuit de catalogus
  • Modules maken (helaas nog niet alle modules; alleen modules die hiervoor ontwikkeld zijn)

Waar vind ik de Minddistrict App?

Beschikbaar voor Android en iOs. Zoek op 'Minddistrict' in de Google Play Store of App Store.