Minddistrict app

Je kunt Minddistrict gebruiken via je internetbrowser, maar ook als app. Dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld in de trein zit en even snel een korte oefening wilt doen. Of als je dagelijks je dagboek wilt bijhouden. Op deze manier kun je op elk moment werken aan jouw herstel, gedrag of gezondheid.

Met de Minddistrict app kun je:

• een dagboek invullen en bekijken.
  • berichten ontvangen en versturen.
  • zelfhulpmodules of dagboeken starten vanuit de catalogus.
  • modules maken.

Let op: Nog niet alle tools zijn geschikt voor de mobiele app. Deze tools vindt je dan ook niet terug in de app maar wel via het web. Tip: wil je toch vanaf je mobiele telefoon of tablet aan zo'n tool werken? Log in in Minddistrict via een browser op jouw telefoon of tablet.

Bekijk ook eens onderstaande filmpje over het werken met modules in de app.

Waar vind ik de Minddistrict app?

Beschikbaar voor Android en iOs. Zoek op 'Minddistrict' in de Google Play Store of App Store.