Ja, je kunt modules, dagboeken en andere informatie printen vanuit je browser. Het verschilt per browser hoe dit precies werkt. Bij veel browsers doe je dit door met je rechtermuisknop op je scherm te klikken en dan voor 'Afdrukken' te kiezen.

Let op: je mag deze geprinte stukken niet verspreiden!

Houd er ook rekening mee dat je informatie binnen Minddistrict veilig opgeslagen is. Als je het print bevindt jouw informatie zich niet langer binnen de beveiligde omgeving.